015-369 3965
Onze merken:  
 

Wij leveren producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig te wonen

Direct naar de producten

Koolmonoxidemelder kopen

Een koolmonoxidemelder kopen doet u online bij Living Safe; de online leverancier van First Alert brandmelders en meer. Koolmonoxide is geur, kleur en smaakloos en daarom nemen mensen koolmonoxide niet waar. Dat is heel gevaarlijk want het inademen van een hoge concentratie koolmonoxide kan dodelijke gevolgen hebben.

Een betrouwbare koolmonoxidemelder kopen doet u bij Living Safe

Koolmonoxide komt vrij als gas niet volledig wordt verbrandt. Dit kan het gevolg zijn van een niet goed functionerende kachel, geiser of verwarmingsketel. Ook kan bij een open haard koolmonoxide vrijkomen. Als de aanwezigheid van een hoge concentratie koolmonoxide niet op tijd wordt opgemerkt, kan dit zeer gevaarlijk zijn. Daarom is het raadzaam om een koolmonoxidemelder te kopen. U wordt door deze melder direct gewaarschuwd als de concentratie koolmonoxide te hoog is. Wij adviseren u om een koolmonoxidemelder te plaatsen in de buurt van uw Cv-ketel, geiser of open haard. Er zijn ook koolmonoxide melders van Fire Angel met een batterij die net als de melder voor maar liefst 7 jaar wordt gegarandeerd, dit is uniek voor een koolmonoxide melder.

Contact

Een koolmonoxidemelder kunt u meteen online kopen bij Living Safe. Zo bent u verzekerd van een veilige leefomgeving. Maak een account aan of bestel als gast en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Living Safe

Tel: 015 369 3965

E-mail: info@livingsafe.nl


Navigatie: Home > Koolmonoxidemelder kopen

Anderen bekeken ook: Hittemelder, Brandmelder plaatsen, Blusdeken, touwladder brand, Levensduur rookmelder