015-369 3965
Onze merken:  
 

Wij leveren producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig te wonen

Direct naar de producten

Blusdeken

Met een veilige blusdeken van First Alert wordt de zuurstoftoevoer naar een (kleine) brandhaard gestopt en de brand geblust. In iedere keuken hoort een blusdeken aanwezig te zijn. Bij een kleine bandhaard zoals ‘vlam in de pan’ kan een blusdeken over de bandhaard gegooid worden om zo de brand te blussen. Vanzelfsprekend zijn de blusdekens van First Alert ook geschikt om een vetbrand (frituurpan) te blussen.

Een blusdeken online bestellen

Living Safe levert vele verschillende producten op het gebied van brandveiligheid. U kunt hierbij denken aan:

  • Rookmelders
  • Koolmonoxidemelders
  • Hittemelders
  • Combi melders
  • Blusdekens
  • Brandladders

Living Safe levert deze producten van diverse toonaangevende merken als First Alert en Fire Angel voor verrassend lage prijzen. Een blusdeken is al verkrijgbaar vanaf € 20,29.

Contact

Hebt u vragen over een blusdeken of wilt u meteen een blusdeken bestellen? Dat is eenvoudig, plaats de artikelen in de winkelmaand, reken af als gast of maak een account aan en de artikelen zijn vaak al binnen enkele dagen in huis. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van onze nieuwste producten op het gebied van veilig wonen en werken.

Living Safe

Tel: 015 369 3965

E-mail: info@livingsafe.nl


Navigatie: Home > Blusdeken

Anderen bekeken ook: Automatische brandmelder, Rook- en koolmonoxidemelder, Koolmonoxidemelder kopen, Draadloos koppelbare rookmelder, Brandalarm