015-369 3965
Onze merken:  
 

Wij leveren producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig te wonen

Direct naar de producten

Automatische brandmelder

Een automatische brandmelder bestelt u bij de leverancier van veiligheidsproducten van diverse toonaangevende merken als First Alert en  Fire Angel; Living Safe.  Wij leveren aan particulieren, maar ook aan zakelijke klanten zoals woningbouwcorporaties, brandweerkorpsen, de ijzerwarenhandel, Verenigingen Van Eigenaren, elektrotechnische- en beveiligingsinstallatiebedrijven. Deze bedienen wij via www.qualitycreations.nl, ook voor scherpe offerte bij grotere afnames.

Kies voor een automatische brandmelder voor optimale veiligheid

Voor optimale brandveiligheid zijn automatische rook- en brandmelders noodzakelijk. Ook koolmonoxidemelders, blusdekens en vluchtladders zijn onmisbaar op het gebied van brandveiligheid. Al deze producten kunnen het verschil betekenen tussen leven en dood. Living Safe  levert automatische brandmelders en veel meer veiligheidsproducten van toonaangevende merken zoals:

  • First Alert
  • Fire Angel
  • BRK

Alle automatische brandmelders van deze merken zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Bovendien voldoen de rook- en brandmelders aan de keurmerken, zoals o.a. "Politiekeurmerk Veilig Wonen" (PKVW) en het KOMO-keur. De garantie op de rookmelders varieert van 5 jaar tot wel 10 jaar (inclusief 10 jaar garantie op de batterij!).

Contact

Indien u vragen hebt over onze automatische rook- en brandmelders kunt u meteen contact opnemen met Living Safe. Wilt u een bestelling plaatsen? Dat is eenvoudig, plaats de artikelen in de winkelmaand, reken af als gast of maak een account aan en de artikelen zijn vaak al binnen enkele dagen in huis. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veilig wonen en werken.

Living Safe

Tel: 015 369 3965

E-mail: info@livingsafe.nl


Navigatie: Home > Automatische brandmelder

Anderen bekeken ook: touwladder brand, Levensduur rookmelder, Hittemelder, Brandmelder plaatsen, Blusdeken